Rafael Nadal presenta demà la seva última obra a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’escriptor i periodista gironí, Rafael Nadal, presenta la seva última novel·la a la biblioteca municipal a les 19h de la tarda.

“Quan s’esborren les paraules” ha pujat al pòdium dels llibres més venuts de l’edició d’enguany de Sant Jordi, a la categoria ficció en català.

Rafel Nadal torna a posar la seva mirada literària sobre la memòria, el pas del temps i les noves generacions en aquest llibre íntim i delicat amb el qual tanca la saga familiar més venuda de la literatura catalana, deu anys després de la publicació de “Quan érem feliços”, 

Les places per assistir a la presentació són limitades i requereix inscripció prèvia. Les persones que vulguin assistir han de reservar la seva plaça enviant un correu electrònic a l’adreça que trobareu a la nostra pàgina web.

Alguna de les obres de Rafael Nadal, com ara “El fill Italià”  ha estat distingida amb el Premi Ramon Llull, el guardó més conegut de les lletres catalanes. L’escriptor, també ha aconseguit altres reconeixements al llarg de la seva trajectòria professional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics