Les extraescolars comunitàries pel proper curs es presenten dijous en una fira

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest curs les extraescolars que s’ofereixen a Palafolls estan coordinades i són comunes per a les dues escoles del nostre municipi. 

Aquesta oferta unificada d’activitats a fer un cop acabades les classes, ha permès augmentar el nombre d’activitats ofertades i també el nombre de participants inscrits.

L’èxit ha fet que les AMPA de Mas Prats i Ferreries ja estiguin pensant en l’oferta del curs vinent.

Per això, aquest proper dijous s’ha organitzat una fira per presentar i donar a conéixer l’oferta prevista d’extraescolars comunitàries a partir de setembre.

A partir de quarts de 5 de la tarda, coincidint amb la sortida d’escola, a la plaça de Poppi hi haurà parades informatives i exhibicions del catàleg d’activitats extraescolars previstes pel curs vinent.

Taekwondo, anglès, ball, escacs, fútbol, gimnàsia ritmica o patinatge són només algunes de les propostes de les que s’informarà dijous, mentre que hi haurà exhibicions d’escacs, dansa i patinatge entre d’altres. Ho explica Núria Zambrano responsable de l’AMPA de Mas Prats.

La fira estarà operativa fins les 6 de la tarda per informar i resoldre dubtes. Al juny es faran les preinscripcions i serà llavors que es donarà a conèixer tota l’oferta d’extraescolars.

Aquest curs s’ha fet la primera experiència que ha permès a qualsevol dels alumnes participar de qualsevol extraescolar, tant si s’ofertava a la seva escola o en l’altre. L’experiència ha estat molt positiva, com avança Magda Serra, de l’AMPA de Ferreries.

Habitualment hi havia una 80a d’alumnes participant de les activitats extraescolars a Palafolls. Enguany la xifra ha sobrepassat el centenar gràcies a aquesta iniciativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics