URGENT

Les extraescolars comunitàries pel proper curs es presenten dijous en una fira

Compartiu aquesta història

Des d’aquest curs les extraescolars que s’ofereixen a Palafolls estan coordinades i són comunes per a les dues escoles del nostre municipi. 

Aquesta oferta unificada d’activitats a fer un cop acabades les classes, ha permès augmentar el nombre d’activitats ofertades i també el nombre de participants inscrits.

L’èxit ha fet que les AMPA de Mas Prats i Ferreries ja estiguin pensant en l’oferta del curs vinent.

Per això, aquest proper dijous s’ha organitzat una fira per presentar i donar a conéixer l’oferta prevista d’extraescolars comunitàries a partir de setembre.

A partir de quarts de 5 de la tarda, coincidint amb la sortida d’escola, a la plaça de Poppi hi haurà parades informatives i exhibicions del catàleg d’activitats extraescolars previstes pel curs vinent.

Taekwondo, anglès, ball, escacs, fútbol, gimnàsia ritmica o patinatge són només algunes de les propostes de les que s’informarà dijous, mentre que hi haurà exhibicions d’escacs, dansa i patinatge entre d’altres. Ho explica Núria Zambrano responsable de l’AMPA de Mas Prats.

La fira estarà operativa fins les 6 de la tarda per informar i resoldre dubtes. Al juny es faran les preinscripcions i serà llavors que es donarà a conèixer tota l’oferta d’extraescolars.

Aquest curs s’ha fet la primera experiència que ha permès a qualsevol dels alumnes participar de qualsevol extraescolar, tant si s’ofertava a la seva escola o en l’altre. L’experiència ha estat molt positiva, com avança Magda Serra, de l’AMPA de Ferreries.

Habitualment hi havia una 80a d’alumnes participant de les activitats extraescolars a Palafolls. Enguany la xifra ha sobrepassat el centenar gràcies a aquesta iniciativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics