URGENT

Palafolls acull aquest cap de setmana un espectacle de Bollywood

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana el nostre municipi es teletransporta a la Índia, perquè des de dissabte al matí i fins diumenge, tant a la masia de Can Florenci com al teatre hi haurà activitats i tallers relacionats amb el Bollywood.

Es comptarà amb Sunny Singh,  un famós i conegut actor, ballarí i coreògraf de les danses occidentals com el Bollywood o el Bhangra, pròpies de la Índia. Singh ha participat en diferents pel·lícules i és una de les cares més conegudes del món del Bollywood.

Dissabte matí hi haurà dos tallers al Teatre de Palafolls on els participants podran ballar, gaudir i conèixer una mica més la cultura de la Índia a través de la seva dansa. Ho explica Elisa Afrah, responsable de l’Escola de Dansa Najma de Malgrat de Mar.

El mateix dissabte a les 20h del vespre començarà la gran nit de Bollywood amb el gran show del propi Sunny Singh. Serà un espectacle per a totes les edats on podrem gaudir de professionals tant de Bollywood, com la dansa de ventre i també del Bhangra.

Afrah anima a tots els participants que deixin la vergonya a un costat i provin a ballar tots aquests tipus de danses.

Diumenge hi haurà un altre taller, en aquest cas relacionat amb el Bhangra, que es farà al matí a la Masia de Can Florenci, seu del Casal de la Dona. Serà el mateix Sunny Singh qui s’encarregarà d’ensenyar als participants els passos inicials d’aquesta modalitat.

El Bhangra és un ball molt tradicional i conegut perquè normalment són els homes qui el ballen.  Els moviments del Bhangra imiten els dels camperols indis que treballaven al camp. Des de llavors aquests moviments van anar convertint-se en un ball popular i cultural que s’ha anat estenent fins arribar a ser un exemple de dansa coreogràfica. 

Per assistir als tallers ho hauran de fer a través del web de l’escola de dansa Najmadansa.com i reservar des d’allà la plaça. Al web s’hi trobarà més informació sobre aquest esdeveniment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics