URGENT

Passejada per conèixer les aus que habiten a Palafolls

Compartiu aquesta història

Durant aquests dies se celebra la Setmana de la Natura coincidint amb el Dia Europeu dels Parcs i el Dia Mundial del Medi ambient. A Palafolls la Biblioteca Enric Miralles s’ha sumat a la iniciativa i en el marc del projecte “Parcs i Biblioteques Naturalment” ha preparat una sortida per aquest proper dissabte al matí per descobrir la vida ornitològica de Palafolls.

La proposta és fer una observació de les aus que habiten a Palafolls a partir d’una passejada al voltant de la Biblioteca i del pas del riu Tordera pel nostre municipi.

La directora de la Biblioteca de Palafolls, Anna Miralles, explica que a banda de l’observació directe de les aus, també es presentaran recursos bibliogràfics útils per conèixer les diferents espècies que es poden trobar als voltants de la nostra vila

La sortida de dissabte estava prevista a les 11, però finalment s’ha avançat a quarts d’onze per poder aprofitar la jornada i evitar les hores de més sol. El punt de trobada és davant la biblioteca local, al parc de les Esplanes, des d’on començarà la passejada, que és gratuïta, però necessita de reserva prèvia de plaça.

L’activitat té una durada prevista de 2 hores i no necessita de cap material obligatori més enllà de calçat còmode i aigua.

El compromís de la Biblioteca amb el medi ambient està vehiculat a través del projecte  “Parcs i Biblioteques Naturalment” que ja ha portat exposicions a l’equipament sobre el parc del Montnegre i el Corredor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics