S’inicien les activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Regidoria d’Igualtat i LGTIBQ del municipi veí, ja té a punt el programa d’activitats per celebrar el dia internacional per la Salut de les Dones que té lloc el proper 28 de maig. Per aquest fins el 21 de juny hi haurà un ampli ventall d’activitats i tallers per posar de manifest la desigualtat entre dones i homes en termes de salut. Ens ho explica Cinzia Balbonessi que és regidora d’Igualtat de Malgrat.

El programa inclou tallers, xerrades i altres activitats com una exposició. La primera activitat ha començat aquest matí amb un taller de teràpia del riure, adreçat a l’alumnat de l’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres. 

L’activitat de divendres serà una xerrada sobre el dol gestacional i perinatal a les 19h de la tarda a la Biblioteca la Cooperativa. És una xerrada d’un tema que afecta única i exclusivament a la dona, i que ara per ara, no és gaire conegut. Per aquest motiu, i amb aquestes xerrades, des del programa es vol aconseguir fer-ne ressò perquè cada cop més la societat en sigui més conscient. 

De cares a dissabte dia 28, que és la diada per commemorar el dia Internacional d’Acció per la Salut de les dones, hi haurà una xerrada especial que porta el títol Cuida la teva ment i que es farà al Centre Cívic de Malgrat a les 11h del matí.

La resta d’activitats són una exposició de llibres relacionats amb la salut de les dones, que va iniciar-se aquest dilluns i que s’allargarà fins el dia 29 de maig a la Biblioteca La Cooperativa. I la del dia 21 de juny, que coincidint amb el Dia Internacional del Ioga, es farà una classe precisament de ioga, a càrrec de l’ONG malgratenca Ioga sense Fronteres, que es farà el 21 de juny a les 9 h al Parc del Castell.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics