Gran actuació en la millora de la pavimentació dels carrers de Malgrat

L’Ajuntament de Malgrat està ultimant diferents actuacions que han de millorar el paviment de les principals vies de la localitat veïna.

Aquest mateix dijous la junta de govern ha aprovat la renovació sencera del carrer Narcís Monturiol, entre Girona i camí del pla. Però ja fa dies que el consistori té projectat o en marxa obres de millora de paviments de diferents vies.

És el cas dels carrers pacificats del centre. Aquestes vies amb prioritat per a vianants  tenen llambordes i llambordins malmesos i el consistori preveu invertir 320.000€ per refer aquells trams més afectats pel pas del temps, ja que hi ha carrers de vianants, com Sant Esteve o Mar, que daten de finals dels anys 90 o principis dels 2000.

La intervenció és general i es preveu actuar als carrers del casc antic, els que envolten l’església, però també als carrers Mallorca, Blanch, Ramon turró, Mar, Sant Esteve, però també a les rambles sobre la riera.

D’altra banda també s’ha anunciat una inversió de 300.000€ més per asfaltar 21 trams de carrers especialment de vies cèntriques com un tram de Ramon Turró, del carrer Sant Esteve o Sant Pere.

Previsió d’actuacions. En vermell reasfaltats; en blau les plataformes úniques i en verd els carrers de vianants on s’actuarà. RP

També es farà una actuació important al barri del Castell, al polígon de Can Patalina i en dos trams de l’avinguda dels pins, el camí asfaltat entre la platja i la via del tren. Aquesta actuació també vol reasfaltar els aparcaments de l’església i el de plaça Catalunya.

Paral·lelament a aquestes actuacions, també han començat els treballs de remodelació dels carrers Maó, Caporal Fradera, que passaran a ser plataforma única. S’ha anunciat que els carrers Emili i Sant Antoni Abat també passaran a ser de plataforma única.

També es preveu desencallar la reurbanització dels carrers Llibertat i Carme, una obra enquistada des de fa anys i que també es començarà en breu.

En total es destinaran més d’un milió i mig d’euros a aquesta actuació general al municipi. Cada una, però, té el seu calendari. Algunes ja han començat com les actuacions als carrers Maó i Caporal Fradera i d’altres encara no han estat ni licitades com l’asfaltat de 21 trams de carrer. 

Podeu consultar un plànol amb les diferents actuacions previstes als carrers de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics