La Llar d’Infants ocupa pràcticament totes les places ofertades

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres es va donar per finalitzat  el termini per preinscriure’s a la Llar d’Infants del municipi. Aquest curs vinent 2022-2023 hi ha hagut un augment d’inscripcions respecte l’any passat.

El curs més demandat ha estat per a l’aula d’un any.  Mentre que el nivell educatiu de dos anys ha estat menys sol·licitat del previst, sobretot tenint en compte que la quota d’escolarització per a P2 passa a ser gratuïta el proper curs escolar. Els infants que cursin P2 a partir de setembre només hauran de costejar els serveis addicionals del servei com són el menjador o les hores d’acollida.

Ho explica Sandra Jiménez, directora de la Llar D’Infants de Palafolls.

Tot i així, fins el proper 1 de juny no es publicarà el llistat provisional, ja que les famílies han de formalitzar la matrícula per reservar la seva plaça i fer el pagament corresponent. Serà llavors que es sabrà el nombre definitiu de places pel proper curs a la llar.

En aquest sentit l’Ajuntament adaptarà l’oferta educativa del centre a la demanda reconvertint una aula de dos anys en una aula mixta. Així finalment, la Llar d’Infants municipal disposarà per aquest nou curs, d’una aula per a nadons, dues aules pels infants d’un any, una altra aula mixta pels infants d’entre 1 i 2 anys i dues aules pels infants dos anys.

Després del procés de matrículació es podrà veure si el centre podrà disposar de matrícula oberta pel curs 2022-2023 i en quins nivells educatius atès que si no hi ha renuncies es passaran a ocupar quasi tots els llocs escolars en aquest període ordinari ja finalitzat. 

Trobareu més informació del centre i el seu projecte educatiu  a palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics