URGENT

Retornen les classes d’educació postural per a gent gran a Palafolls

Compartiu aquesta història

El proper dilluns l’Ajuntament del nostre municipi reprèn les classes d’exercicis posturals destinades a la gent gran.

Aquestes activitats serveixen per treballar progressivament les qualitats físiques mitjançant exercicis, que aporten molts beneficis a qui les practiquen. S’alternen diferent tècniques amb elements esportius com ara pilotes, bandes elàstiques o bastons. Ho explica Sònia Gonzalez, Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquest servei es torna a reprendre a partir de dilluns després d’estar un mes aturat. Gonzalez explica que hi ha hagut un impàs per la finalització del contracte amb els responsables de les classes.

Actualment, aquestes classes tenen quatre grups constituïts: un al Forroll, l’altre al barri de Sant Lluís, dos més al Palauet, i un quart restringit als usuaris del Servei Respir.

El servei és gratuït i es vol aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones grans de Palafolls amb exercicis de manteniment.

Els requisits per poder gaudir d’aquestes classes són tenir més de 60 anys i estar empadronat a Palafolls. Aquelles persones que estiguin interessades en aquest servei s’hauran d’inscriure a través de l’Àrea de Gent Gran del consistori. Degut a l’èxit que reben aquestes classes, l’Ajuntament compta amb una llista d’espera que es va activant a mesura que van quedant places disponibles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics