Identificats i detinguts a Sant Genís 4 lladres d’habitatges

Patrulla de la policia local. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Palafolls ha detingut aquest dissabte a la tarda a 4 homes a Sant Genís després que una veïna del nostre municipi els reconegués com els autors d’un robabatori a casa seva.

Segons expliquen fonts policials, la veïna es va creuar amb el cotxe que ocupaven els 4 detinguts i els va reconèixer com els que havien entrat a casa seva setmanes abans. Llavors va avisar a la policia local que va interceptar als lladres.

En el moment de la inspecció al vehicle es va trobar diverses joies i fins a 8 ocells de competició, com ara caderneres, que poden tenir un preu de mercat molt alt. A més, al vehicle també es va trobar tota classe d’eines de les que s’usen per forçar l’entrada a immobles. 

Davant les evidències, els 4 van ser arrestats per la policia local de Palafolls. Ho explica Lluís Moreno, cap en funcions del cos local de seguretat.

Els 4 detinguts, veïns de Mataró, han passat a disposició judicial i un d’ells ha entrat directament a la presó i els altres tres estan amb llibertat amb càrrecs. Segons explica Moreno els detinguts havien comés l’últim robatori a Tordera i conduien un vehicle fitxat per pertànyer a una banda especialitzada en robatoris en habitatges.

La Policia posa en valor la col·laboració ciutadana com a base per la detenció d’aquests delinqüents. Ara s’està avaluant a qui poden pertànyer les joies trobades al vehicle en el moment de la detenció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics