URGENT

Identificats i detinguts a Sant Genís 4 lladres d’habitatges

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Palafolls ha detingut aquest dissabte a la tarda a 4 homes a Sant Genís després que una veïna del nostre municipi els reconegués com els autors d’un robabatori a casa seva.

Segons expliquen fonts policials, la veïna es va creuar amb el cotxe que ocupaven els 4 detinguts i els va reconèixer com els que havien entrat a casa seva setmanes abans. Llavors va avisar a la policia local que va interceptar als lladres.

En el moment de la inspecció al vehicle es va trobar diverses joies i fins a 8 ocells de competició, com ara caderneres, que poden tenir un preu de mercat molt alt. A més, al vehicle també es va trobar tota classe d’eines de les que s’usen per forçar l’entrada a immobles. 

Davant les evidències, els 4 van ser arrestats per la policia local de Palafolls. Ho explica Lluís Moreno, cap en funcions del cos local de seguretat.

Els 4 detinguts, veïns de Mataró, han passat a disposició judicial i un d’ells ha entrat directament a la presó i els altres tres estan amb llibertat amb càrrecs. Segons explica Moreno els detinguts havien comés l’últim robatori a Tordera i conduien un vehicle fitxat per pertànyer a una banda especialitzada en robatoris en habitatges.

La Policia posa en valor la col·laboració ciutadana com a base per la detenció d’aquests delinqüents. Ara s’està avaluant a qui poden pertànyer les joies trobades al vehicle en el moment de la detenció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics