URGENT

Visita oficial del president Aragonès a Palafolls

Compartiu aquesta història

Demà dimecres el president de la Generalitat serà de visita institucional al nostre municipi, la primera des que el pinedenc és president. Pere Aragonès vindrà a Palafolls a inaugurar el nou centre residencial Pinya de Rosa de la Fundació Aspronis que té al nostre poble.

La residència palafollenca la va inaugurar el president Pujol a  mitjans dels 80 i fa dos anys va començar una profunda remodelació que ha transformat i modernitzat la instal·lació que es manté a l’avinguda Costa Brava, al costat de la Glorieta del Doctor Turné. 

Imatge interior de la nova residència Pinya de Rosa. Víctor Català

L’abril de l’any passat es va posar en marxa el nou centre que ha costat entorn al milió i mig d’euros, finançat en part amb el 0,7 de l’IRPF de la Renda a finalitats socials.

Aprofitant la inauguració del centre residencial, Aragonés visitarà l’Ajuntament de Palafolls on serà rebut per l’alcalde Francesc Alemany. Els dos polítics republicans es coneixen de quan Aragonés era regidor a Pineda i responsable dels republicans a la comarca.

La darrera visita oficial d’Aragonés a Palafolls va ser com a vicepresident de la Generalitat, al gener del 2020, per visitar sobre el terreny els danys del temporal Gloria.

Des del 2009 que cap president de la Generalitat feia una visita oficial a Palafolls. Llavors va ser el president Montilla qui va visitar l’Ajuntament.

Ràdio Palafolls seguirà demà la visita del president de la Generalitat, primer a l’Ajuntament i, després, a la inauguració de la Residència Pinya de Rosa de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics