Malgrat obre el termini per presentar propostes pels pressupostos participatius

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc ha obert avui el termini perquè la ciutadania pugui presentar propostes per decidir en què s’invertiran els 200.000 euroa destinatsa aquesta iniciativa dins dels pressupostos municipals.

Els ciutadans tenen fins el 19 de juny per presentar idees, projectes i/o propostes que no superin els 50.000 euros cadascuna. Després seran els mateixos malgratencs els que votaran i es decantaran per quina d’aquestes actuacions són les més necessàries pel poble.

Les iniciatives que es presentin han de complir una sèrie de requisits com ara, ser de competència municipal i d‘interès general pel poble. També ha de poder ser executada en un any i tenir un començament i un final. Les propostes presentades no poden afectar a projectes que ja estan en curs o planificats per l’Ajuntament.

Les propostes s’han de presentar a través d’un formulari en paper a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, o bé al portar de participació Malgrat Decideix.

Un cop presentades, seran revisades per una comissió tècnica que estudiaran si són viables i donaran un pas, un cop validades, a la fase de votació dels malgratencs majors de 16 anys que es farà del 19 de setembre al 3 d’octubre.

No és la primera vegada que Malgrat celebra el primer pressupost participatiu ja que l’any 2018, la ciutadania va decidir que dels 180.000€ dels pressupostos es van destinar a remodelar la Plaça Catalunya i millorar algunes voreres que estaven en mal estat, entre d’altres. En total aquell any es van presentar 60 propostes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics