Un incendi a Blanes mobilitza fins a 12 dotacions d’emergències

Foto: AjBlanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant la matinada de dilluns un pis situat a la primera planta del barri d’Els Pavos-Quatre Vents es va començar a incendiar. En concret, va ser un matalàs que s’estava cremant provocant un intens fum negre que hauria dificultat les tasques d’extinció.

Es van atendre a dues persones per inhalació de fum, una d’elles a l’inquilí de l’habitació on es va generar el foc. Afortunadament, no va caldre traslladar-los fins a cap centre hospitalari, ja que la les dues ambulàncies del SEM,  van poder realitzar la seva feina al comptar amb el material necessari. Els altres veïns de l’edifici afectat es van refugiar al terrat fins que els serveis mèdics i bombers van tenir la zona assegurada i controlada.

Fins al lloc dels fets, s’hi van traslladar 12 dotacions de diversos cossos d’emergència. 2 de la Policia Local, 1 de protecció civil de Blanes, 5 camions de Bombers 2 ambulàncies del SEM, i 2 patrulles dels Mossos d’Esquadra. L’operatiu ha finalitzat a les 6 del matí d’avui dilluns

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics