El Maresme constitueix el Consell de Cultura

Ahir dimarts es va celebrar el primer Consell de Cultura del Maresme. Es tracta d’un òrgan impulsat pel Consell Comarcal i que servirà com a espai de reflexió, de recerca, de participació i de consens sobre temes estratègics en matèria de cultura a la comarca.

L’acte es va realitzar ahir a la tarda a la sala d’actes de Can Palauet de Mataró amb diferents punts a l’ordre de dia, on els més destacables van ser la presentació dels membres del plenari, l’exposició dels objectius, o la creació dels grups de treball, entre d’altres.

Durant l’acte hi van ser presents el director de serveis territorials de cultura de la Generalitat, responsables d’entitats del Maresme, representants de partits polítics, entre d’altres. Palafolls no ha assistit a la primera trobada, però ja ha demanat formar-ne part i integrar-se al Consell per tal de dinamitzar la cultura al municipi.

L’any 2015 es va aprovar la creació del Consell Cultural però no s’ha constituït fins ara. D’aquest consell s’han creat 5 grups de treball de diferents àmbits de la cultura, que el·laboraran propostes per ser debatudes a les properes sessions.

La propera reunió del Consell de Cultura es farà el proper mes d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics