URGENT

Malgrat de Mar celebra la Festa de l’Esport aquest dissabte

Compartiu aquesta història

 La 11ena edició de la Festa de l’Esport se celebrarà aquest dissabte i com és habitual es farà al Camp Municipal d’Esports de Malgrat.  Després de dos anys sense poder celebrar l’acte arran de la pandèmia, el proper 4 de juny es podrà dur a terme  aquest esdeveniment esportiu.

La festa començarà a les 9h de matí i s’allargarà fins les 15h del migdia. El programa de l’edició d’enguany, inclou l’estrena oficial de l’espai del Bike Park, com també una màster Class de Body Combat.

Durant la festa, organitzada per l’Ajuntament malgratenc juntament amb entitats del poble, els nens i nenes podran provar diferents disciplines que es practiquen al municipi com futbol, hoquei patins, ciclisme, entre d’altres.

Un cop finalitzades les activitats, hi haurà un acte de reconeixement públic a esportistes i equips malgratencs que hagin destacat durant aquesta temporada.

Les Festes de l’Esport són una manera de promoure l’hàbit saludable de fer exercici d’una manera lúdica als infants i alhora implicar i fer sortir al carrer les entitats esportives municipals. D’aquesta manera poden, fins i tot, captar nous esportistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics