URGENT

Marineland torna a oferir descomptes pels palafollencs

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc ha anunciat que torna a col·laborar amb el parc aquàtic aquesta temporada mentre s’acaben d’ultimar les obres de la piscina municipal.

No és el primer any que s’arriba a un acord. De fet, va ser l’any passat quan va començar aquesta col·laboració com a alternativa a la piscina, que no es va obrir per motius econòmics i per la necessitat de fer millores. 

Així doncs, els palafollencs i palafollenques podran tornar a gaudir d’aquests abonaments més avantatjosos que pels ciutadans d’altres municipis. 

No obstant, aquesta temporada hi haurà canvis, com  per exemple, que  els abonaments serviran pels mesos de juny o juliol, mentre que l’any passat només va servir pel mes de juliol.

Les tarifes d’abonament de temporada es mantenen igual que l’any passat. S’ofereix l’opció de 120 euros per la població d’entre 10 i 65 anys; 80 euros pels infants de 5 a 10 anys i pels adults majors de 65 anys, així com de 40 euros pels menuts de 3 a 5 anys. Tot igual que la temporada anterior, però el canvi es veurà afectat a l’entrada diària al parc. Els preus es mantenen igual, 12€ pels menuts d’entre 3 i 4 anys, i 15€ a partir dels 11 anys. Però en el cas que es volgués tornar al parc aquàtic l’endemà o dies després, en comptes de pagar 8€, seran 12€ els que s’hauran d’abonar. Són 4€ més respecte l’any passat.

Una de les altres modificacions notables d’aquesta temporada és el servei de pàrquing, que abans era gratuït i que ara tindrà un cost de 6€ per tot el dia.

Per demanar aquest abonament, les persones interessades 

han de demanar un volant d’empadronament, que es podrà obtenir dues maneres. En el cas que es vulgui fer de manera presencial, s’haurà de demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, o bé, també es podrà fer a través d’un tràmit en línia des del web de l’Ajuntament que es posarà en disposició a finals d’aquesta setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics