L’Ajuntament cita a les entitats per tornar a incentivar les activitats al municipi

Trobada al teatre. AjPalafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb la tornada a una certa normalitat després de la pandèmia, el consistori palafollenc va celebrar dimarts a la tarda al Teatre, una reunió amb totes les entitats i associacions del municipi per tal d’escoltar les seves propostes, inquietuds i alhora poder treballar de manera conjunta en el retorn a les activitats i d’incentivar l’economia i la cultura de Palafolls. La trobada també va servir per fer una valoració de com han anat aquests anys després de l’aturada pandèmica i per fixar uns objectius per a treballar tots junts per aconseguir que el nostre municipi segueixi bategant per les activitats del poble.

Ho explica Mari Parra,Tècnica d’Entitats de l’Ajuntament de Palafolls

Des de l’any 2019 i fins ara, s’han anat creant i registrant 21 noves entitats al municipi, en les que l’Ajuntament ha anat acompanyant en el seu procés de constitució. Algunes d’elles encara estan en procés.

De les 65 entitats del nostre municipi, la majoria d’elles són d’àmbit cultural, tot i que també hi ha col·lectius d’educació, d’esports, associacions de veïns, entre d’altres.

Durant l’acte també es va parlar de la reunió de Festa Major amb les entitats, on es va fer la presentació de les activitats que ja són fixes, les dates que se celebraran i a més a més, conèixer les entitats col·laboradores. Així mateix, es va parlar d’aquelles entitats que encara no són col·laboradores i que volen formar part del programa de la Festa Major, posar-lis en disposició les eines necessàries per poder accedir-hi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics