URGENT

Aragonés visita el Sindicat i inaugura la renovada Residència Pinya de Rosa

Compartiu aquesta història

Un cop acabada la visita institucional, el president Aragonés va dirigir-se a peu cap a la Residència Pinya de Rosa, a la Glorieta del Doctor Turné. De camí, va fer parada a l’Agrobotiga del Sindicat, que reobrirà en breu després de mesos de restauració. Allà el president, que anava acompanyat per la seva esposa Janina Juli, es va preocupar per la situació de la pagesia local després del temporal Gloria.

Un cop a la residència que Aspronis té a Palafolls des de fa gairebé 40 anys, Aragonés va descobrir-hi una placa per inaugurar la remodelació del centre.

Aragonès xerra distès amb veïns i veïnes de Palafolls. RP

Després de visitar la nova residència, el president va assegurar que es tracta d’un espai on poder viure-hi i treballar i va agrair l’empenta de les famílies i dels professionals d’Aspronis.

En declaracions a RP, el gerent de la Fundació Aspronis, Francesc Durà, explica que la nova residència ha dignificat l’espai i permet a l’entitat mantenir-se al centre de la nostra vila. Una ubicació que permet als usuaris gaudir del poble i alhora visibilitzar la diversitat funcional. Segons Durà sembla poca cosa, però no ho és.

A l’acte van intervenir la nova presidenta d’Aspronis, Sandra Sauleda, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany i el diputat de la Diputació de Barcelona, Xesco Gomar. En acabat els parlaments el president Aragonés es va mostrar molt distès amb els assistents a l’acte i va compartir llarga estona de trobades a la Glorieta del Doctor Turné.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics