Ja es poden començar a recollir les targetes que permeten aparcar a la zona verda de Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’avui dijous ja es pot sol·licitar i recollir la targeta acreditativa que permetrà estacionar aquest estiu a la zona verda del barri de Sant Lluís. 

A partir del 15 de juny, l’Ajuntament tornarà a habilitar la zona verda que reserva l‘estacionament exclusiu per als residents a Palafolls al barri,  coincidint amb els mesos d’estiu, quan molts visitants del parc aquàtic acostumen a ocupar Sant Lluís impossibilitant l’aparcament pels veïns.

És per això que fa anys el consistori va instaurar aquesta zona verda reservada per a vehicles que estiguin registrats al nostre municipi i que estiguin al corrent de pagament de l’impost de circulació.

Només poden estacionar als espais marcats de verd aquells vehicles amb el distintiu visible que l’acredita com a resident i que indica la matrícula .

Per aconseguir aquestes targetes cal anar a la comissaria de la Policia Local, al Fòrum Palatiolo, on es comprovarà els requisits per accedir a l’acreditació. Ho explica Lluís Moreno, cap de la Policia en funcions .

Igualment el cos local té previst desplaçar la seva unitat mòbil al barri la setmana que ve per expedir targetes a aquells veïns que tinguin problemes de mobilitat per desplaçar-se al centre. L’any passat la majoria de targetes de zona verda ja es van lliurar a través de les visites de la unitat mòbil de la Policia Local al barri. 

La zona verda, que només afecta a Sant Lluís, es posarà en marxa el proper 15 de juny i estarà en vigor fins que tanqui el parc aquàtic i delfinari de Palafolls al mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics