Malgrat tornar a celebrar demà el MalgratBirra

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà el municipi veí celebra la 2a edició del Malgrat Birra, la fira de la cervesa artesana. Durant l’acte està prevista la tradicional posada de botigues al carrers cèntrics del poble i una zona habilitada per cobrir la part gastronòmica. L’edició d’enguany començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins les 22h de la nit i podreu trobar 4 marques de cervesa a les Peixateries Velles.  A les 20h del vespre està previst un concert de Mr Rodriguez, un cantautor barceloní amb una trajectòria professional reconeguda i amb col·laboracions com amb Murray Kane, Ik Miranda i Pau Lligadas.

A banda de l’activitat contínua de la fira, l’esdeveniment també comptarà amb una masterclass amb tast de cervesa i maridatge, que tindrà lloc al punt de la 1 del migdia. Les places per participar-hi són limitades i cal fer inscripció prèvia a l’edifici de Ca l’Arnau fins les 15h del migdia.

El Malgrat birra, es tracta d’un sector en creixement, especialment en els darrers anys, amb especial importància a Catalunya, on amb els anys s’ha multiplicat l’oferta d’aquest producte en la seva vessant artesana.

De fet, des de 2012 s’ha pogut observar un creixement continuat del 40% anual; és a dir, en 4 anys s’ha multiplicat per gairebé 4 la producció del sector.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics