Dilluns s’obren les inscripcions pel Juliol Jove de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des del consistori malgratenc es fa una crida a tots aquells adolescents i joves que vulguin participar en el programa de l’edició d’enguany del Juliol Jove, que obrirà el termini el proper dia 6 i s’allargarà fins el 22 de juny.

Es tracta d’un espai dedicats als joves de partir de 13 anys que vulguin gaudir del mes estival fent activitats i tallers pel municipi. Hi hauran activitats com El Musical, Tallers, curs de premonitors, entre d’altres.

Entre les novetats d’aquest any, es destaca un taller d’Art urbà, on els joves participants renovaran la imatge d’un espai de poble. També hi haurà una activitat anomenada ‘Punt de trobada’ adreçada específicament a persones amb discapacitat. Totes les activitats estan pensades per edats recomanades a partir de 13 anys i no es realitzarà cap taller que no arribi a les 5 persones inscrites. Cal destacar que la majoria d’activitats són gratuïtes i les que no ho són, el preu s’ha reduït un 25%. Les places de cada taller són limitades i quedarà confirmada la plaça un cop realitzat el pagament. El tràmit d’inscripció es pot fer telemàticament a la web municipal i també de manera presencial al Centre Cívic. La festa de cloenda del Juliol Jove es farà el proper 29 de juliol a Parc Francesc Macià.

Per altra banda, el Casal municipal d’Estiu de Malgrat, també obrirà les seves inscripcions a partir del proper dia 10 de juny i n’hi haurà 5 dies per fer oficial les sol·licituds. En aquest cas, el servei de casal s’oferirà el mesos de juliol i agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics