URGENT

Resultats esportius del cap de setmana

Compartiu aquesta història

L’equip deL Cadet A masculí golejen al Tordera 0-9 al seu últim partit i continuen primers a la lliga amb un total de 63 punts. 

El Cadet B masculí, es manté 4rt a la lliga.

A primera divisió catalana, Palafolls guanya al Caldes deixant un marcador de 3-7. Els palafollencs continuen 4rts a la lliga també.

En el futbol sala femení, les noies de Palafolls van perdre 1-4 contra el Vilamajor. Això els col·loca 7enes a la lliga amb 21 punts a la classificació.

I Seguim parlant de futbol, en aquest cas, l’Amateur de 4a catalana segueix 6è a la lliga i competirà el proper dia 12 contra els lloretencs. En el cadet A masculí, els palafollencs perden 4-5 contra l’Hostalrich i els col·loca 10Ens a la lliga amb 26 punts a la classificació.

Pel que fa el cadet femení, les noies palafollenques golejen 9 a 0 al Vilobí Base. Tot i guanyar aquest partit, Segueixen 6enes a la lliga.

I noticies no tan bones per l’Aleví masculí. Perden 3-13 contra el St.Hilari. Segueixen últims a la lliga. De 26 partits jugats, han perdut 24, n’han empatat 2 i no n’han guanyat cap. De cares a la propera temporada, els palafollencs s’hauran de posar les piles.

Pel que fa el bàsquet els SOTS 21 Masc guanya 60 a 54 als de Canovelles. El proper partit serà aquest proper cap de setmana contra els de Premià de Dalt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics