Col·laboració entre Decathlon i la Protectora d’animals de Palafolls

Foto: Associació Amics dels Animals de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La cadena de material i roba esportiva i l’Associació d’Amics dels Animals de Palafolls han arribat a un acord de col·laboració que permetrà a l’entitat que gestiona la protectora tenir una altra font de finançament.

Decathlon farà un donatiu econòmic per cada una de les compres que es facin per internet a través d’un link determinat o d’un codi QR especial. Això, però, no implica un increment de preu pel comprador, que pagarà exactament el mateix, sinó que la donació es fa sobre el cost de l’operació.

Una col·laboració que neix de la inquietud de dues treballadores de Decathlon. Ho explica Cristina Dalmau, presidenta de l’Associació d’Amics dels Animals de Palafolls.

Aquestes petites aportacions donen un cop de mà a l’entitat que s’encarrega de la gestió de la gossera local, on s’atenen als animals abandonats a la nostra vila. La factura dels serveis és elevada i per això l’entitat agraeix qualsevol aportació que ajudi a tirar endavant la iniciativa. En aquest sentit Dalmau explica que estan en tràmits de poder tenir un Bizum per a aportacions a la protectora local. Mentre no es posa en marxa hi ha altres maneres de col·laborar econòmicament amb l’Associació Amics dels Animals de Palafolls.

Més enllà de les aportacions econòmiques l’entitat també agraeix els ajuts materials que rep sempre que fan una crida, quan per exemple, demanen menjar específic pels gossos o gats que atenen a la gossera o quan demanen mantes a l’hivern.

Al web de Ràdio Palafolls trobareu el codi QR des del qual es pot comprar a Decathlon i així ajudar a l’entitat local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics