L’Ajuntament busca una empresa que s’encarregui el manteniment de les àrees infantils

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha tret a licitació un contracte del servei de manteniment, inspecció, seguretat i conservació dels equipaments ubicats en les àrees de jocs infantils del nostre municipi.

Amb aquest contracte es vol millorar les condicions de manteniment, neteja i conservació de les 14 àrees de jocs infantils que hi ha al nostre municipi i que sovint no presenten les millors condicions de seguretat. Ho explica Helio López, tècnic de Medi Ambient de Palafolls.

Així es controlarà l’estat de gronxadors, tobogans, jocs de molles o elements esportius d’arreu del municipi per tal de tenir-los sempre a punt i en bones condicions. A més, caldrà també mantenir la neteja d’aquestes zones especialment pel que fa a les defecacions, pintades o graffitis per tal que tots els elements i espais infantils presentin sempre condicions segures d’ús per als usuaris.

La licitació preveu  inspeccions mensuals dels espais, però també inclou intervencions d’urgència per reparar aquells elements que presentin problemes de seguretat en menys de 48h. També marca una neteja amb profunditat cada trimestre i el repintat dels elements que ho necessitin entre d’altres tasques.

El contracte té un pressupost de licitació d’uns 20.000€ anuals i es preveu una durada de dos anys prorrogables dos anys més. La previsió és que l’empresa guanyadora del contracte comenci a treballar a mitjans de juliol.

Justament al juliol acaba l’actual contracte de manteniment de parcs infantils i per això ha sortit a licitació el servei.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics