URGENT

L’Ajuntament presenta demà la segona edició del FEM Palafolls

Compartiu aquesta història

L’estiu passat el consistori posava en marxa una iniciativa dirigida a promocionar i revitalitzar la vida econòmica del nostre poble. A patir d’una oferta comercial especial i de restauració, combinat amb diferents actuacions musicals es pretenia oferir un cap de setmana atractiu per rebre visites i ajudar al teixit econòmic de Palafolls després de mesos de pandèmia. 

De fet la propia pandèmia va afectar la celebració de la primera edició del FEM Palafolls, que va patir restriccions d’aforament a la majoria d’activitats, cosa que va limitar l’èxit de la iniciativa,.

De,à dijous es presenta la segona edició del FEM Palafolls, en la que ja no hi haurà restriccions i en les la iniciativa de promoció econòmica es podrà desplegar normalment.

De moment sabem que el FEM Palafolls es preveu pel primer cap de setmana de juliol, a mode de benvinguda a l’estiu, i que de nou preveu una agenda de concerts al Parc de les Esplanes combinada amb una fira comercial de dia i un village de restauració local al costat dels concerts.

El consistori també havia anunciat la voluntat de reobrir la piscina aprofitant la segona edició del FEM Palafolls i, per tant, podria formar part de la programació del festival.

Demà es donarà a conèixer el cartell de les actuacions musicals i com es traduirà l’aposta de promoció comercial per la segona edició del FEM Palafolls, que preveu incorporar més comerços i restaurants de la nostra vila.

La presentació es farà a les 11h del matí al Parc de les Esplanes, lloc que acollirà les actuacions i el village nocturn el primer cap de setmana de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics