Els joves ja poden demanar els ajuts al lloguer

Avui dimecres s’obra el termini per sol·licitar el bo de 250€ mensuals per facilitar el lloguer per a joves d’entre 18 i 35 anys que siguin titulars. L’ajut es pot atorgar per un període màxim de dos anys. 

Qui vulgui demanar aquests ajuts ha de saber que al Maresme l’import màxim de lloguer no pot ser superior a 900€ si és un habitatge o de 450 € si es tracta d’una habitació.

Per aconseguir el bo cal estar empadronat al pis i no superar els 24.300€ d’ingresos anuals.

També cal tenir present que el règim de concessió del Bo Lloguer Jove és de concurrència no competitiva, és a dir, que les sol·licituds s’avaluaran per ordre d’entrada fins a exhaurir la partida disponible, per tant cal no adormir-se a l’hora de presentar la sol·licitud.

Els tràmits es poden realitzar preferiblement per internet a través del web de l’Agència d’Habitatge o bé presencialment a l’Oficina d’Habitatge del Maresme, a Mataró, sense hora prèvia.

El Consell Comarcal del Maresme ha habilitat un correu electrònic per resoldre dubtes i consultes. Es tracta de bolloguerjove@ccmaresme.cat que en cap cas serveis per presentar demandes del bo, sinó només per resoldre dubtes relacionats amb aquestes ajudes.

Tota la informació actualitzada la podeu trobar al web de l’Agència de l’Habitatge i al web de Ràdio Palafolls hi trobareu tot un seguit d’informació bàsica sobre aquest bo de lloguer jove.

El termini per presentar sol·licituds es tancarà el divendres dia 17 de juny a les 5 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics