L’arxiu de Palafolls organitza una xerrada sobre el passat pesquer del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls va tenir activitat pesquera al segle XV, quan els dominis del Castell arribaven fins a Blanes i Malgrat. Un passat del que donarà tots els detalls l’historiador medievalista Toni Girot en una conferència organitzada per l’arxiu de Palafolls per commemorar el Dia Internacional dels Arxius. En dona més detalls Fèlix Bota, arxiver municipal.

La xerrada és demà divendres a dos quarts de vuit a la biblioteca i no cal inscripció prèvia per assistir-hi. El conferenciant, Toni Girot, té experiència en aquest passat pesquer del municipi i ja havia aprofundit sobre el tema en anteriors ocasions.

El Dia Internacional  vdels Arxius posa el focus en aquests espais que s’erigeixen com a preservadors de la memòria. L’arxiver municipal destaca la seva tasca garantint l’accés als documents i la seva seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics