Les platges Malgrat i Blanes es posen a punt per iniciar la temporada alta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest mes de juny, s’ha començant a treballar per enllestir les platges de la zona per oferir totes les instal·lacions i seguretats per gaudir d’aquesta nova temporada d’estiu a les platges.

Per exemple a Blanes, ja s’ha redistribuït la sorra de les platges i s’ha acabat d’instal·lar les dutxes que porten incorporats els renta peus, com també les passeres d’accés i les zones d’ombra perquè les puguin gaudir les persones amb mobilitat reduïda que necessiten protegir-se de la intensitat solar.

Pel que fa Malgrat, els treballs estan previstos començar el proper 18 de juny a les platges de l’Astillero i la del centre del poble, i l’1 de juliol es faran a la platja de la Conca i a la Punta de la Tordera.

Entre les feines i instal·lacions falten encara posar l’abalisament per delimitar la zona del mar on es pot banyar la ciutadania sense perill. També les línies de vida que ajuden a les persones amb dificultats de mobilitat a endinsar-se al mar, i la senyalització que delimita els canals públics de navegació. Durant aquest mes també entrarà en funcionament un dels serveis més importants que s’ofereixen a les platges de la Selva i el Maresme. Es tracta de l’equip de Vigilància Salvament i Socorrisme que coordina el Departament de Protecció Civil de cada Ajuntament.

Destacar que la majoria d’aquestes platges han estat reconegudes un any més, amb bandera blava per complir una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions que distingeix i atorga la fundació europea d’Educació Ambiental.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics