URGENT

Xerrada informativa sobre les novetats de la nova reforma laboral

Compartiu aquesta història

El proper dimarts 14 de juny, des de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, s’oferirà una xerrada online per presentar informació de les modificacions i/o canvis que ha incorporat la nova reforma laboral.

Aquest canvi de normativa afecta especialment a la durada i a les condicions dels contractes temporals i els fixes discontinus així com també les subcontractacions. Per això es vol resoldre dubtes amb una especialista en la matèria, l’advocada i assessora jurídica Elisabeth Embid.

La xerrada és gratuïta i es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Palafolls o a través de l’enllaç que podeu trobar al web del mateix consistori.

Per altra banda, el projecte Digitalita’t Palafolls segueix en funcionament. Aquesta iniciativa va néixer per acompanyar a les empreses, persones i institucions en el seu pas cap a la digitalització, per millorar en competitivitat i en projecció.

De les dues xerrades ja fetes, l’Àrea d’Ocupacio les ha valorat molt positivament, ja que hi ha hagut un alt nivell d’implicació i compromís per part de les empreses participants.

Les properes sessions que s’estan organitzant serviran per donar resposta a les necessitats detectades, com per exemple les oportunitats que oferiran els fons europeus Next Generation per subvencionar iniciatives empresarials per digitalitzar els seus negocis.

D’altra banda, s’està treballant per oferir més xerrades, jornades de tallers, entre d’altres, per aprofundir en la transició digital tant d’empreses persones o institucions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics