Salvador Illa: Palafolls ha de recuperar el bon camí dels governs socialistes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat cap de setmana el primer secretari del PSC, Salvador Illa, va ser a Palafolls per acompanyar al candidat local, Joan Vila, en la seva presentació com alcaldable al municipi.

L’acte es va fer a sota les moreres del Parc Joaquim Ruyra i va comptar amb la participació del primer secretari de la federació del Maresme i alcalde de Mataró, David Bote, i també va suposar la reaparició de l’exalcalde Valentí Agustí, qui va assegurar haver deixat la política.

En el seu parlament, Salvador Illa va assegurar que el projecte socialista és col·lectiu i a la recerca de la política útil i sempre a favor i mai en contra de ningú.

En aquest sentit Illa considera que Palafolls no va millor ara que quan manaven els socialistes. Dubta de que ara hi hagi més certeses o idees clares pel que fa al model de poble a seguir al nostre poble. 

En declaracions a Ràdio Palafolls, Illa creu que abans Palafolls anava pel bon camí i cal recuperar aquest model de certeses que suposen els socialistes.

De fet, en el seu primer parlament com a candidat a l’alcaldia de Palafolls, Joan Vila es va presentar com a continuador del llegat deixat per Valentí Agustí a l’Ajuntament de Palafolls. Vila afirma que la seva candidatura serà continuista amb el projecte i model de poble basat en la utilització de l’espai públic al servei del ciutadà.

L’actual portaveu del PSC a Palafolls, Dolors Agüera, també va  participar a l’acte en el que els socialistes van acompanyar el nou candidat palafollenc. A banda d’Illa, també van assistir a la presentació els alcaldes i alcaldesses de Pineda, Dosrius i de Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics