URGENT

L’AMPA de l’institut Font del Ferro crea un musical basat en les cançons de Raffaella Carrà

Compartiu aquesta història

L’artista Raffaella Carrà va triomfar a la televisió com a presentadora, cantant i actriu als anys 70, però encara avui en dia les seves cançons se segueixen escoltant i ballant. En les seves lletres festives s’ha basat l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’institut Font del Ferro per fer un espectacle per final de curs. S’anomena “El musical de la Carrà” i el representaran aquest cap de setmana a les set de la tarda al teatre de Palafolls.

Ángela Martínez, membre de l’AMPA i una de les guionistes i actrius, afirma que neix de la voluntat del col·lectiu de familiars de passar una bona estona i que no van dubtar a pujar dalt de l’escenari.

L’espectacle és de creació pròpia i barreja la història i les cançons de l’artista italiana amb trets distintius de la pròpia AMPA. Ho explica Anna Marín, una altra de les actrius del musical.

Les entrades es poden comprar al Cafè de Palafolls i al Casal de la dona al preu de dos euros. Olga Alía assegura que l’objectiu és desconnectar i gaudir sense restriccions després de dos anys de pandèmia.

L’espectacle de l’AMPA és una activitat tradicional de final de curs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics