Manu Tenorio serà el cap de cartell de les actuacions a la segona edició del FEM Palafolls

Concert del Fem Palafolls'21. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí s’ha presentat la segona edició del festival FEM Palafolls, que vol promocionar i impulsar l’economia local amb un cap de setmana amb actuacions musicals, ofertes comercials i promocions a la restauració. 

El parc de les Esplanes tornarà a ser l’escenari de les actuacions musicals que enguany aposten per Manu Tenorio com a cap de cartell. Tenorio actuarà divendres dia 1 de juliol, mentre que dissabte actuaran Porto Bello i la Dj Núria Escarp. L’últim dia d’actuacions, diumenge, s’ha reservat per a la pianista Laura Andrés.

El FEM Palafolls vol ser un aparador del teixit econòmic local i per això s’ha preparat diferents activitats de promoció. Ho explica la regidora de Cultura, Susanna Pla.

Dissabte s’organitzarà una jornada de botiga al carrer amb una 15a de botigues que seran al voltant de l’església. També la Fundació del Molí preveu fer una desfilada de moda i una nova Fira Fora Estoc entre dissabte i diumenge al matí, la novetat d’aquesta edició.

La restauració també tindrà el seu racó al Village que es tornarà a muntar al voltant dels concerts. Enguany hi haurà 6 bars i restaurants presents en aquest espai distès a tocar de la zona d’actuacions al parc de les esplanes.

Tots els actes i activitats són gratuïtes i no cal reservar plaça, excepte pel fora Estocs, que si cal cita prèvia que es gestiona a través del web de la fundació del Molí.

L’any passat es va fer per primer cop el FEM Palafolls, però va estar marcat per les mesures anticovid, que van obligar a restringir aforaments o limitar torns a les activitats.

Mira la roda de premsa de presentació del FEM Palafolls 22

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics