URGENT

L’última jornada de vaga del curs no té incidència a Palafolls

Compartiu aquesta història

Tant les escoles com l’institut de Palafolls pràcticament no han notat la incidència de la vaga al sector de l’educació convocada per avui per motius com l’avançament del curs escolar, la demanda de més inversió, les retallades o el català. 

Les escoles d’infantil i primària Les Ferreries i Mas Prats han pogut fer les classes sense incidència, mentre que a l’institut la Font del Ferro tampoc ha tingut seguiment per part del professorat i ha estat imperceptible pels alumnes degut a que molts es troben fent treballs i preparant exàmens de Selectivitat.

A nivell nacional s’ha organitzat una manifestació a Barcelona per reclamar la dimissió del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics