El CD Palafolls tanca la temporada aquest cap de setmana amb un torneig

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre demà i diumenge el club de futbol palafollenc disputarà un torneig de tancament de temporada amb diferents enfrontaments segons la categoria. Demà hi haurà les competicions prebenjamins i benjamins al matí. A la tarda el juvenil jugarà un amistós amb el Canet. Diumenge al matí es faran els enfrontaments alevins. A banda, encara hi ha un equip que no ha acabat la lliga i que, aquest cap de setmana, disputarà l’últim partit al camp municipal. Així diumenge a les 6 de la tarda el primer equip del CD Palafolls jugarà contra el Lloretenc. Cap dels dos equips s’hi juga res. Els locals són 6s i els de la Selva 11s.

Els clubs i els equips van enllestint la temporada. El club de Basquet de Palafolls aprofita el tram final del campionat per fer jornades de portes obertes. Fins el 22 de juny el club obre els seus entrenaments per a que tothom que ho vulgui pugui provar aquest esport. Els dilluns a la Figuerassa i els dimecres i divendres al Palauet.

Encara aquest cap de setmana, el Club de Taekwondo de Palafolls ha preparat una exhibició  en la que els membres del grup oferiran un festival d’aquest art marcial.

Serà a partir de les 9.30 al Palauet de Palafolls i enguany, a més, coincideix amb el 20è aniversari del club a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics