Malgrat recupera la revetlla de Sant Joan arran de mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Grup Excursionista de Malgrat, el GEM, ja ha anunciat que enguany recupera el format original de la tradicional revetlla de Sant Joan que habitualment organitza a la plaça Xesco Boix, arran de mar.

Després de dos anys de restriccions, l’entitat pot recuperar el format habitual amb taules i cadires a la lliure disposició dels assistents que poden portar el menjar de casa seva o bé aprofitar les brases que es preparen per poder cuinar i celebrar la revetlla en companyia.

Aquesta revetlla del GEM inclourà les actuacions en directe de  Germà Negre, i dels malgratencs Quim Zaldo i The Say Tones. 

A banda de la celebració, el GEM també és l’entitat que manté viva la tradició de la Flama del Canigó a Malgrat des de 1976. 

Un any més, s’encarregarà de agafar la flama i portar-la fins al poble veí des d’on també arriba a d’altres localitats, com per exemple Palafolls.

Amb la col·laboració de diferents entitats locals, la flama inicia després una cercavila per Malgrat passant per la plaça de l’església, on es fa lectura del manifest, i fins arribar a la zona de la revetlla popular on encén la gran foguera a la platja.

Totes les activitats són gratuïtes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics