URGENT

S’obre el període de preinscripcions pels nous alumnes a l’EMMiD

Compartiu aquesta història

Les persones que tinguin ganes d’aprendre a tocar algun instrument o millorar les seves habilitats en el ball ja poden fer la preinscripció a l’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMiD) per iniciar les classes el curs que ve. 

Els nous alumnes tenen temps fins el dia 20 de juny de sol·licitar plaça presentant una instància a l’Ajuntament o de forma presencial a l’OAC, segons ha explicat David Martínez, responsable de l’EMMiD.

Ofereixen diferents disciplines, com són llenguatge musical i multitud d’instruments com el saxo, la bateria o el piano en el camp de la música i ballet, hip hop o balls de saló en l’àmbit de la dansa, entre diverses propostes. Queden places pràcticament per totes les classes.

Qui vulgui més informació pot contactar amb l’escola de música i dansa a través del correu electrònic plf.emmid@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics