Reobre la part superior del carrer Major

Carrer Major. RP

Després de gairebé de 4 mesos, avui ha reobert al trànsit la part alta del carrer Major un cop han finalitzat la substitució de la canonada d’impulsió. Els comerciants valoren molt positivament que finalment es pugui tornar a passar.

De moment només es reobre el tram entre l’església i la plaça Major, amb la previsió que en breu es pugui també reobrir el tram baix de la via. 

Més enllà de la instal·lació de la nova canonada, els treballs també han repavimentat tot el carrer Major. S’han retirat totes les llambordes antigues i s’han substituït per unes de noves. Justament, per evitar que el nou paviment repeteixi els problemes de deformitat que han existit amb l’antic, s’ha necessitat de tres setmanes per assentar la fixació de les noves llambordes. Això ha fet que, tot i que fa setmanes que han finalitzat els treballs, no s’hagi obert al trànsit fins avui la part alta i que encara falti esperar uns dies per reobrir la part baixa.

Les obres de substitució de la canonada d’impulsió van començar a principis de febrer i han comportat treballs en vies principals com l’av Pau Casals, el carrer Passada o el propi carrer Major. 

Ja hi ha trams finalitzats i reoberts, però a hores d’ara encara hi ha un àmbit del carrer Major tallat i la part alta de l’Avinguda Pau Casals, on encara hi estan treballant.

La previsió de finalització de les obres era el 15 de juny, però probablement s’allargaran uns dies més, ja que, segons fonts del consistori,  es preveu asfaltar i repintar l’últim tram en obres a partir del proper dia 18.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics