URGENT

La Fundació Espigoladors busca joves al Maresme per lluitar contra el malbaratament alimentari

Compartiu aquesta història

L’organització sense ànim de lucre Espigoladors demana l’ajuda de joves a la comarca que vulguin participar en un projecte de sensibilització i formació anomenat #YoungGlean. L’objectiu és generar un moviment juvenil compromès amb la reducció del malbaratament alimentari al sector primari.

La fundació busca unes 60 persones d’entre 16 i 35 anys que participin a les accions d’espigolament als camps. La propera trobada és el dissabte 18 de juny, de 9:30h a 12:30h, a l’Espai Agrari de la Baixa Tordera per espigolar fruites i verdures.

Qui estigui interessat ha d’omplir el formulari d’inscripció que trobaran a la seva pàgina web, www.espigoladors.cat

Ja s’han fet sessions a diferents punts de Catalunya amb diferents grups de joves i al setembre, com a tancament, es realitzarà una sessió conjunta on tots esl participants podran compartir temps i espai per generar i desenvolupar solucions i propostes per fer front al repte global que suposa el malbaratament alimentari.

El projecte #YoungGlean s’emmarca en el programa 1 Planet 4 All, una iniciativa de l’ONG Ayuda en Acción amb el finançament de la Unió Europea que vol crear un moviment de joves activistes contra l’emergència climàtica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics