Campanya sancionadora contra l’excés de velocitat a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local ha iniciat aquests dies una campanya de control de velocitat amb radar sancionador en diferents punts del nostre municipi. Aquesta campanya arriba després d’un any en el que el cos local de seguretat ha estat analitzant i estudiant els punts on els conductors condueixen per sobre de la velocitat permesa.

Un estudi que ha fet amb l’ajuda d’un radar pedagògic que, en l’últim  any, s’ha anat instal·lant en diferents vies, tant principals com secundàries, i que ha aportat molta informació a la policia local.

Aquest radar informa als conductors de la velocitat a la que circulen, ja sigui amb números de color verd, si la velocitat és correcte, o en vermell si es circula per sobre del límit permès. Més enllà d’això, aquest radar compta el nombre de vehicles que passen i indica les hores de més densitat en un punt determinat. 

Sabent els punts on més s’apreta l’accelerador, la Policia ha dissenyat una campanya de radar sancionador per corregir l’excés de velocitat.

Aquesta campanya de control de velocitat ha començat fa uns dies a Palafolls i s’allargarà encara alguns dies més en punts i hores diferents.

La Policia Local de Palafolls disposa d’un radar propi i acostuma a fer campanyes de control de velocitat en diferents punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics