URGENT

La palafollenca Naia Sánchez competirà al Campionat d’Espanya de Gimnàstica

Compartiu aquesta història

A finals de maig la palafollenca va quedar segona al campionat de Catalunya  de la categoria infantil absoluta individual. Aquesta classificació li ha obert la porta a participar, a finals d’aquest mes de juny, als campionats d’Espanya d’individuals que es faran a Ourense.

La Naia es va classificar amb aro, pilota i cinta, les tres especialitats en les que va participar i que també defensarà el 24 i 25 d’aquest mes a Galícia.

En declaracions al Minut a Minut de Ràdio Palafolls, la Naia explica que treballa cada dia per millorar i que  intentarà donar-ho tot al Campionat d’Espanya d’Ourense.

Fins avui, la palafollenca ja ha aconseguit proclamar-se Subcampiona d’Espanya el 2019, Campiona d’Euskalgym 2019, Campiona de Catalunya els anys 2018, 2019 i 2020. L’any passat va aconseguir la medalla de bronze al campionat d’Espanya i aquest any ja és subcampiona de Catalunya, a l’espera de saber el seu paper als campionats nacionals de la setmana vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics