URGENT

El cadet i l’infantil de futbol sala ascendeixen a la divisió d’honor

Compartiu aquesta història

Dissabte l’equip infantil del Sant Lluís de futbol sala jugava a Malgrat el play-off d’ascens a la divisió d’honor de la categoria. Jugaven contra els lleidatans de Corbins en un apassionant i trepidant partit.

 Els lleidatans van plantejar un partit molt ofensiu i es va avançar al marcador al minut 11. Amb aquest mínim avantatge es va arribar al descans. El Corbins va iniciar el segon temps amb la intenció de sentenciar, però el Palafolls, amb un ràpid contraatac de Nahuel Roncero, va aconseguit l’empat.

A falta de set minuts pel final, els lleidatans es van tornar a avançar al marcador. Quan semblava que el Corins aconseguiria l’ascens, en la darrera jugada del partit el porter lleidatà ha comès una errada a l’hora d’atrapar un xut rebotat de Nahuel Roncero, que ha acabat al fons de la xarxa i suposant el definitiu empat a dos. A la tanda de penals, l’Infantil del Palafolls ha arribat amb el factor psicològic a favor i ha  aconseguit vèncer 0 a 3 i assolint l’ascens de categoria.

L’endemà diumenge, va ser el torn del cadet que també jugava el play-off d’ascens a la Divisió d’Honor, però a Tarragona.

Els palafollencs s’enfrontaven al Comtat d’Urgell, que no van tenir opció davant d’un Sant Lluís que va tenir les ocasions més clares al principi del partit i que va marcar els dos primers gols pràcticament consecutius per mitjà d’Oriol amb els que acabaria la primera part.

A la represa hi ha hagut més igualtat en el joc, però un golàs de vaselina de Dani va significar el 0 a 3. I ja a les acaballes del partit, quan el Comtat d’Urgell ja jugava amb el porter-jugador, el Palafolls ha arrodonit la victòria amb el definitiu 0 a 5 que li permet pujar a la Divisió d’Honor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics