Valoració positiva tot i la baixada de participació a les aules d’estudi de Can Batlle

Aula d'estudi Can Batlle . Arxiu
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Queden només unes hores perquè comenci la temuda selectivitat, amb la qual els alumnes es juguen aconseguir la nota suficient per entrar a la carrera i la universitat que desitgin. Can Batlle ha posat a disposició dels estudiants aules on poder preparar els exàmens amb tranquil·litat, un servei del qual el tècnic de joventut, Albert Muñoz, fa una valoració positiva ja que són els mateixos joves de l’institut que els hi reclamen.

Tot i així, aquest any han passat menys alumnes per aquests espais d’estudi, pel que valoraran amb els mateixos usuaris si cal aplicar algun canvi de cara a propers anys.

La majoria d’estudiants que utilitzen aquests espais són de 2n de Batxillerat i es preparen per fer la selectivitat, tot i que també tenen alguns alumnes de cicles que han d’estudiar pels exàmens finals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics