23 estudiants de l’institut Font del Ferro s’enfronten a la Selectivitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui arrenca la Selectivitat per 23 estudiants de Palafolls, uns exàmens decisius per obtenir la nota necessària per entrar a la carrera i la universitat que desitgin. Deixen les seves classes habituals per fer les proves a l’institut Lluís Companys de Tordera. Després de dues edicions de les PAU marcades per la pandèmia, enguany no hauran de seguir les estrictes mesures de seguretat.

Avui han tocat dues matèries troncals com són Llengua Castellana i Literatura i Llengua Estrangera, però també tenien optatives entre les que podien triar: Anàlisi Musical, Cultura Audiovisual, Electrotècnia, Física i Geografia.

La Lídia i en Jaume són dos dels alumnes de segon de Batxillerat de l’institut Font del Ferro que avui s’han enfrontat a la Selectivitat.

Els dos coincideixen amb haver patit molts nervis, sobretot abans de començar amb les proves, però un cop han fet el primer s’han començat a relaxar. De totes formes, saber que encara els queda dos dies d’exàmens pel davant encara els deixa intranquils.

Demà dimecres hauran de fer els exàmens de Llengua Catalana i Literatura i també diverses optatives optatives. Les proves acaben dijous amb Història i, de nou, matèries entre les quals els estudiants poden escollir per pujar notes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics