Palafolls invertirà 600 mil euros en la millora de l’asfaltat de carrers

(Foto: Ràdio PLF)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ha tret a licitació una campanya general d’asfaltat de diversos carrers de Palafolls per valor de 600 mil euros que corresponen al Pla General d’Inversions (PGI) i que es divideix en diversos projectes. D’una banda, a les urbanitzacions de Mas Reixac i Mas Carbó. A la primera s’incidirà en els accessos i a Mas Carbó es repararan parcialment els carrers que estan més malmesos.

El segon projecte se centra en el barri de Sant Lluís, on es reasfaltaran vies senceres i també els trams més malmesos pel pas de vehicles. El regidor d’Urbanisme, Jordi Villaret, en detalla les zones d’actuació.

També s’actuarà en el casc urbà, a Ferreries i a Santa Maria on es preveu actuar a trams de carrers com Mas Pinell o Ramon Turró entre d’altres.

L’increment en el preu de les matèries primeres provocat, especialment del material d’asfaltat, ha obligat a reduir en un 40% la superfície que l’Ajuntament preveia reasfaltar. Villaret admet que han hagut de reajustar els projectes.

El regidor d’Urbanisme afirma que és una de les campanyes d’asfaltat més importants que s’han fet a Palafolls en els últims anys per l’elevada quantitat d’inversió que hi destinen. Es preveu que els treballs es posin en marxa a l’últim trimestre de l’any després de superar tots els tràmits administratius per trobar una o més empreses que s’encarreguin de la campanya.

– Tram de Ribera de la Burgada

– Tram de Ramon Turró

– Tram de Mas Pìnell

– Millores proposades:*

                – Tram de Ribera de la Burgada

                – Jaume Perich

 • Montblanc
 • Canigó
 • Tram de Sant Miquel
 • Sant Josep
 • Tram d’Atlàntida
 • Millores proposades:*

               – Tram d’avinguda del Mar

               – Tram de Monturiol

 • Esperança
 • Xon Comas
 • Girona
 • Romaní
 • Ginestar
 • Canet
 • Reparacions generals del formigó afectat

*Millores que es faran en el cas que les empreses les assumeixin al mateix preu de licitació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics