La biblioteca repeteix un “Estiu Lector”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls tornarà a impulsar aquest proper estiu una activitat amb la lectura com a protagonista principal.

Es tracta d’“Estiu Lector”, un projecte emmarcat en la línia de treball per la promoció de la lectura entre els infants i el suport a l’adquisició de la competència bàsica de la comprensió lectora de la biblioteca.

El nostre municipi s’ha adherit de nou a la campanya “Guanyem un estiu lector”, dins del programa Lecxit de la Fundació Bofill, i que s’adreça a infants de 4t, 5è i 6è de primària.

El projecte lliurarà un total de 50 kits lectors, que les famílies dels infants que hi vulguin participar hauran de demanar enviant un correu electrònic a l’adreça b.palafolls.em@diba.cat abans del dia 27 de juny. En dona tots els detalls Anna Miralles, directora de la biblioteca Enric Miralles.

“Guanyem un Estiu Lector” deixa en préstec les lectures que més agradin als infants que hi participen i tenen tot l’estiu per llegir almenys 5 llibres i així omplir el carnet viatger. 

Aquells que completin el seu carnet ho podran celebrar amb una festa on se’ls farà l’entrega del diploma i un obsequi per haver participat en aquesta.

Aquest estiu serà el tercer que la Biblioteca se suma a aquesta iniciativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics