Música, ball i jocs a les festes del barri de Sant Lluís

Festa de l'escuma dissabte passat a St Lluís
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana se celebren les festes del barri de Sant Lluís. Sota el lema “Les festes de tots, per a tots”, es presenta una programació que es vertebra sobre la música, el ball i els jocs. La presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Lluís, Irene López, ha destacat el caràcter inclusiu de les festes i la llibertat amb la que es gaudiran sense restriccions després de dos anys de pandèmia.

Les festes començaran divendres a les 22h amb un concert jove al parc del Forroll a càrrec d’Agua Salada, Nueva Inquisición i Identical Brothers.

Dissabte arriba mogudet amb una marató de jocs a les pistes d’atletisme a les 11h. A la tarda, l’escenari serà el parc del Forroll amb un espectacle de flamenc amb Lidia Palazón i la companyia Pedro Salazar i Juan Aguilar que començarà a dos quarts de set. A les vuit es farà una exhibició de ball en línia i a les onze un concert de N-Secrets. El dia acabarà amb una festa remember amb les cançons que punxarà Dj Keko.

Diumenge es presenta actiu amb una caminada veïnal per conèixer la història del barri des de l’edat mitjana que sortirà de la masia de Can Jordà a les deu i les festes conclouran a les sis amb el ball de la gent gran a la sala de parquet del Forroll.

Irene López anima a tothom a participar-hi i assegura que serà un gran cap de setmana.

Activitats per grans i petits que es distribueixen en un cap de setmana festiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics