A partir d’avui s’activa la zona verda de Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui dimecres, els veïns del barri i de la resta del municipi tornen a tenir l’ús exclusiu dels aparcaments marcats en color verd a Sant Lluís, on poden estacionar el seu vehicle utilitzant la targeta verda que els acredita com a veïns del municipi.

Al llarg de diversos dies d’aquest mes, la Policia Local de Palafolls s’ha desplaçat fins al barri amb la nova unitat mòbil per tal de repartir les targetes identificatives als veïns del barri amb vehicle al corrent de pagament. Per altra banda, els veïns que ho volien o ho necessitaven perquè tenien un vehicle nou per registrar, s’han pogut dirigir a la comissaria del cos, al Fòrum Palatiolo, per recollir-la.

La zona verda entra en vigor avui, unes setmanes després de l’obertura del parc aquàtic Marineland. Quan es posen en marxa les instal·lacions del parc és quan augmenta l’afluència de visitants a la zona i, en conseqüència, disminueixen les places d’aparcament disponible a la zona. Fa uns anys, això comportava problemes per estacionar als veïns del barri, que veien com els usuaris del parc aquàtic ocupaven les places d’aparcament dels carrers per evitar utilitzar l’estacionament de Marineland, de pagament. Arran d’aquest fet, el consistori va decidir impulsar la zona verda, en vigor els estius des de ja fa 8 anys.

L’Anna , una veïna del barri de Sant Lluís, explica que ella en fa ús però que encara hi ha molta manca d’aparcament.

L’any passat,  la zona verda no va entrar en vigor fins  a principis del mes de juliol, ja que el parc aquàtic va començar la temporada més tard del que és habitual.

Des d’avui, doncs, Palafolls torna a comptar amb 3 tipus d’estacionament al municipi: la zona verda, d’aparcament exclusiu per residents només a Sant Lluís; la blava, d’estacionament amb horari limitat, i l’aparcament lliure.

L’estacionament de zona verda restringit als residents palafollencs es mantindrà en vigor fins al tancament del parc aquàtic, previst pel mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics