Festa final del curs d’educació viària a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre avui i demà els alumnes de 5è i 6è de primària de les dues escoles de Palafolls participen de les activitats de cloenda del  programa d’educació viària que cada any posa en marxa la Policia Local de Palafolls.

Avui han estat els alumnes de 5è els que, tot i la calor, han gaudit d’un circuit per a bicicletes o d’un curset de patinets a l’Skate Park. 

Hi havia dos recorreguts en bicicleta; un de llarg i un de curt segons  la preparació i la motivació dels infants. Ho explica l’agent Jaume Ulldemolins, responsable del programa d’educació viària a les escoles.

En acabat els circuits de bicicleta o les activitats d’skate, els infants han gaudit d’un esmorzar saludable, a base de fruita fresca i s’han remullat per fer passar la calor, gràcies als bombers de Malgrat.

Demà es repetirà l’activitat amb els alumnes de 6è de les dues escoles.

Cada any la policia desplega un complet programa formatiu que desenvolupa amb els infants del nostre poble. A cada edat es treballen diferents aspectes relacionats amb l’educació vial per aconseguir formar als qui ja són usuaris de la via pública i els qui el dia de demà, també seran conductors de motocicletes o vehicles.

Al programa d’educació vial participen els nens i nenes des de llar d’infants i fins a 6è de primària i fa molts anys que es desenvolupa al nostre municipi amb l’ajuda i coordinació de la Policia Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics