El ple de juny modificarà tres ordenances municipals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous al vespre hi ha sessió plenària a l’Ajuntament de Palafolls. En la sessió ordinària de juny hi ha 14 punts a l’ordre del dia entre els quals destaca la modificació de tres ordenances municipals. En concret es canviaran les que regulen l’ocupació de la via pública amb mercaderies, materials de construcció, bastides o altres elements similars. També es preveu modificar la de regular l’entrada i sortida de vehicles a través de les voreres o reserva d’estacionament.

Per últim, l’ordre del dia també preveu que es tracti la modificació del la taxa que s’ha de pagar quan s’instal·len barraques, atraccions, casetes de venda i similars a la via pública.

El ple de demà també aprovarà una prórroga de les obres de substitució de la canonada d’impulsió d’aigua. De fet aquestes obres haurien d’acabar avui dia 15, però els imprevistos obliguen a allargar les obres almenys una setmana més. Bàsicament, ara com ara, només falta reobrir un tram del carrer Major, que està previst pels propers dies, i finalitzar el tram més complicat; l’avinguda Pau Casals entre els carrers Girona i camí del Castell. Es preveu que les màquines asfaltin aquest tram aquest proper cap de setmana i es reobri després de repintar.

A la sessió de demà, que podreu seguir en directe a Ràdio Palafolls, també decidirà les festes locals per l’any vienent. De nou seran els dies 25 d’agost i 8 de setembre que el proper any cauran en divendres.

El ple inclou dues mocions, una per defensar els jutjats de pau i una altra per demanar a l’Estat el finançament del reforç covid escolar.

El ple començarà a les 7 de la tarda en directe des de la sala de plens de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics