Es torna a licitar el bar del casal d’avis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins el proper dia 20 les empreses que vulguin gestionar el servei bar del casal d’avis del centre poden presentar la seva proposta al concurs públic obert a principis d’aquest mes.

És la segona vegada que es licita aquesta gestió del bar després que a principis de maig el concurs quedés desert.

El passat 1 de gener marxava l’últim responsable del bar del casal d’avis i, des de llavors, el servei ha estat tancat. En aquests mesos el consistori ha actualitzat les bases per poder trobar un nou adjudicatari que torni a obrir la persiana del bar del casal d’avis del centre.

En la primera licitació no es va presentar cap interessat, i per aconseguir atreure a un nou gestor, el consistori ha modificat lleugerament les bases i ha rebaixat el cànon anual mínim que haurà d’abonar l’adjudicatari. La xifra ha passat dels 9570€ en el primer concurs, als 9.000€ previstos en aquesta segona licitació. Un preu que els licitadors poden augmentar per aconseguir punts, ja que l’oferta econòmica té un pes important a la licitació. 

Un altre canvi ha estat l’augment dels preus de venda al públic dels principals productes del bar, ja que el plec de clàusules també marca un màxim de preus a cobrar als usuaris. Uns preus que s’han augmentat respecte la primera licitació per fer més atractiu el concurs, però que les empreses que es presentin poden rebaixar per aconseguir més punts. Ho explica Sonia González, regidora de gent gran.

També cal presentar una memòria tècnica en la que caldrà especificar l’equip humà que proposen pel servei, els horaris d’obertura, la periodicitat de la neteja o la planificació i posada en marxa.

Aquesta segona licitació també preveu un contracte de 2 anys, amb la possibilitat de dues pròrrogues d’1 any cada una. Així doncs el màxim previst és de 4 anys. 

Amb aquestes modificacions l’Ajuntament espera poder aconseguir adjudicar el servei i que el bar del casal reobri aquest mateix estiu.

Es dóna el cas que en els últims anys, el bar del Casal ha tingut diferents concessionaris, fins a 5 en els últims 10 anys, alguns dels quals han renunciat abans d’hora del seu contracte amb l’Ajuntament.

El consistori també té pendent reobrir el bar municipal de l’Antic Sindicat de Sant Genís. El consistori va rescindir el contracte a l’últim concessionari, ja fa més tres anys, i, tot i haver fet un nou procés de concessió, encara no ha reobert el bar ja que l’equipament necessita una reforma important. Altres bars de titularitat municipal han tancat definitivament com el bar del casal de l’avi de Sant Lluís o el del Can Batlle. Tots dos van tancar fa temps sense previsió per a que tornin a obrir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics