URGENT

El MID Acull una exposició de quadres molt especial

Compartiu aquesta història

Fins el 31 de juliol a l’edifici d’Escola i Música i Dansa de Palafolls es podrà gaudir d’una exposició de quadres pintats a l’oli.

El que fa especial aquesta mostra de quadres és el seu autor. Es tracta d’en Miguel Ángel, un jove que des de petit pateix sordera i que ha dedicat la major part del seu temps a pintar i a crear obres.

La seva mare, l’Encarna Montero, explica que el seu fill no ha tingut un camí fàcil a l’escola, ja que l’educació especial encara li falta molt recorregut i avenços per ser més òptima.

Per aquest motiu i en veure que en Miguel Ángel tenia traça pintant i que li agradava, van decidir apuntar-lo a una acadèmia per perfeccionar la tècnica.

Gran parts dels quadres pintats els tenien a casa perque no tenien un lloc on exhibir-los, ara, la majoria d’ells estan exposats al MID. Montero explica que la major part de les pintures són de temàtica paisatgística, animals o bé retrats i, tots ells estan a la venta i es poden comprar.

Per poder gaudir d’aquestes obres, les trobareu al MiD fins el dia 31 del proper mes en horari de 8 del matí fins les 20h del vespre. L’entrada és gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics